Suunnistuskauden päätösilta yhdessä HauSin kanssa Aulangon Ulkoilumajalla 5.11. klo 17.00 -. Iltapalaa, palkintojenjakoa yms.
SYYSKOKOUS (30.10.2011)
Suunnistusjaoston syyskokous Aulangon Ulkoilumajalla 5.11 kllo 13.00 alkaen, kahvitarjoilu
Viimevuotisen leirivuokran vastineeksi oli jaosto luvannut järjestää suunnistusaiheisen liikuntapäivän Janakkalassa sijaitsevalle Harvilan koululle. Päivä järjestettiin 30.9. aurinkoisessa 20 asteen syyshelteessä. Lapsia osallistui päivän aikana toimintaan vähän yli 100. Alustavalla viikolla oli kouluun toimitettu kaikenlaista kirjallista suunnistusmateriaalia ja oppilaat olivat opettajien johdolla päässeet tutustumaan luokissaan näihin. Perjantain aikana he pääsivät kokeilemaan emit- rataa, viuhkasuunnistusta, sprinttiä ja vanhimmat myös metsäsuunnistusta. Varsinkin emit- leimaus tuntui olevan lapsista hienoa. Päivän suunnittelusta vastasivat Tuija ja Jari ja toteutuksessa heidän lisäkseen olivat mukana Johanna ja Kaaleppi. Päivä oli kaiken puolin onnistunut ja koululaisilla ja ohjaajilla oli hauskaa. Jälkeenpäin saadut runsaat kiitokset lasten vanhemmilta ja koulun rehtorilta tuntuivat myös hyvältä. Kysymys kuuluikin; tuletteko myös ensi vuonna ?
Sunnuntain Lapinniemen sprintissä tarmolaiset saalistivat mitaleja ja mainioita sijoituksia; Tuija ja Outi sijalla 2., Mika 3., Liina 4., Lotta 5., Tapio 6., Inka 7. ja Akseli 11. Loistavaa !
JUMPPA (22.9.2011)
Tarmon Suunnistusjaoston jumpat alkavat 3.10 klo 18.30-19.30 Lyseolla, Lukiokatu 8 ( Keskuskoululla ). Autolla parkkiin Koulukadun puolelta.
Keskiviikkona käynnistyy viiden osakilpailun yökuppi, jossa järjestäjinä toimivat Hämeenlinnan seudun suunnistusseurat.
Kevään yökupin hyvien kokemusten perusteella Hämeenlinnan seudun suunnistusseurat ovat päättäneet jatkaa yökupin järjestämistä myös tulevana syksynä.