Jumpat (8.12.2017)
Jumpat jatkuvat vielä joulukuussa ainakin 11.12.
Kahtena seuraavana maanantaina koulun sali on heidän omassa käytössään. Seuraava jumppa on vasta 4.12.
Jumpat alkavat jälleen ja jatkuvat taas kevääseen saakka. Paikkana on tällä kertaa Myllymäen koulu. Vuoro on maanantaisin klo 18.00- 19.30. Aloitus on jo 11.9. Kaikki rohkeasti mukaan. T: Tuija
25manna (26.8.2017)
25manna käydään tänä vuonna 7.10.2017! Ilmoittaudu mukaan viestiin viimeistään 31.8. mennessä tapio@haikama.net. Mukana reisusssa Hauhon Sisu ja Kalvolan Keihäs.
Kisajärjestelyt onnistuivat taas mallikkaasti jaoston ahkeralta talkooporukalta. Kiitokset kaikille panoksestanne. Erityiskiitos suuren urakan tehneelle Tepolle, kuten myös muulle johtoporukalle, Mika ,Tapio, Hannu, Matti ym. T:pj
Opastus alkaa Harvialantieltä, Janakkalan ja Hämeenlinnan rajan tuntumasta. Töihin voi ilmoittautua Tapsalle.
Kauden ensimmäiset AM-kilpailut järjestettiin lauantaina 13.5. Valkeakoskella keskimatkan kisoina. Tarmosta viivalla oli mukana 10 henkeä.