Etusivun uutiset, Arkisto

Hämeenkylmänkukka kaunistaa myös kisamaastoa.

Tarmon Suunnistusjaosto 70 v – Keskimatkan kilpailut

Tarmon suunnistustoiminta on aloitettu ennen sotia osana yleisurheiluosastoa. Vuonna 2018 tulee kuluneeksi 70 vuotta suunnistusjaoston perustamisesta. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme kansallisen keskimatkan kilpailun 12.6.2018. Juhlakilpailuissa ratkotaan  Hämeen AM-keskimatkan ja HOK:n mitalit sekä nuorten HämeCupin pisteet.  Em. muutoksen seurauksena kilpailukutsu on päivitetty 18.5.2018. Muutokset "Irmaan" päivitetty 29.5.2018 (lisätty sarjat D8RR ja H8RR).

Kilpailut juostaan Jukolan viestin alusviikolla hyväkulkuisessa Tenholan Linnavuoren suppamaastossa, jossa tarjoamme hyvän mahdollisuuden viimeistellä Jukolakuntoa.

Kilpailukeskus ja maali viedään maasto-olosuhteisiin supikon reunalle, jotta kaikilla radoilla pääsee nauttimaan ”väärinpäin olevista mäistä”. Niillä suunnistajilla, jotka eivät pääse kisoihin on mahdollisuus osallistua samassa maastossa torstaina 14.6. järjestettäville kuntorasteille. Myös kuntorastit ovat jaoston juhlatapahtuma.

Kisasivut löytyvät täältä.

Torstairastit 19.4. – Tulokset

Tarmon järjestämät kuntorastit juostiin Moreenin maastossa keväisessä säässä. Tuloksiin aikoja saatiin 263 kpl.  Tulokset ja väliajat löytyvät täältä.

Torstaina 26.4 rastit järjestetään Kalvolan keihään toimesta Pastinkangkaan maastossa.

ASK7 tulee, muista ilmoittautua ajoissa!

Nyt on hyvä mahdollisuus uuden harrastuksen pariin, sillä kevään aikana järjestetään aikuisten suunnistuskoulu, ASK. Vuoden 2018 ASK noudattelee aikaisempien vuosien ohjelmarunkoa. Osanottomaksuun sisältyy 4 ohjattua tapahtumaa sekä  kauden 2018 Tarmon järjestämät kuntorastit (6kpl).

Tiedustelut puhelimitse Hannu Lähteenmäki, puh 040 574 8242.  Ilmoittautumiset sähköpostitse torstaihin 12.4.2018 mennessä.

Kurssi alkaa maanantaina 16.4. klo 18.00 Vuorentaan koululla.

Lisätietoja ASK:n sivuilta.

Tervetuloa verestämään aikaisemmin opittuja taitoja tai hankkimaan uusi harrastus!

Kuntorastit alkavat 12.4. Ensimmäiset Tarmon rastit 19.4.

HämeenSanomien kuntorastikalenteri on julkistettu. Kausi käynnistyy totuttuun tapaan hutikuun puolivälissä, ensimmäiset rastit järjestetää HlS:n toimesta 12.4. Kolkanmäessä. Kesän aikana on tarjolla Hämeenlinnan alueella 32 tapahtumaa ja lisäksi Riihimäellä 20 tapahtumaa.

Tarmo järjestää kesän aikana kuudet rastit. Ensimmäiset rastit pidetään Moreenin kankailla, Ratamestarina Hannu Lähteenmäki.

JAOSTON LIIKUNTAPÄIVÄ KIIPULASSA 8.4. KLO 13-17. TERVETULOA!

Ilmoittautumiset tarjoiluja varten: jari@hameenlinnantarmo.fi 6.4. mennessä.

Kts. Ohjelma ajankohtaista palstan ilmoituksesta.

Korttelirastit 10.3.2018 – Tulokset

Korttelirastikausi jatkui lauantaina 10.3. Tavastian piha-alueella järjestetyillä rasteilla. Valtosen Tepon ratamestaroimilla radoilla oli noin 60 osallistujaa.

Tulokset

Kauden viimeiset korttelirastit pidetään Hls:n toimesta 17.3 kaupungin läntisissä osissa.

II Hämeenlinnan Kaupunkirogaining – kutsu julkaistu

Kausi 2018 lähtee suunnistustapahtumien osalta edellisvuoden tapaan liikkeelle 11.2. järjestettävällä kaupunkirogainigilla. Vuosi sitten ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma sai innostuneen vastaanoton, joten jatkamme tutulla konseptilla.  Rasteja etsitään joukkueittain (2-5 jäsentä) jalan tai pyörällä.

Ratamestaroinnista vastaa Harri Lehtimäki, joten järjestävän organisaation kokemus rogaingista on moninkertaistunut. ”Maastosta” on suurin osa uutta, joten ei tarvitse olla  suuri visionääri arvatakseen missä osassa Hämeenlinnaa rasteja haetaan sunnuntaina 11 helmikuuta.

Kisasivut

5.2. Kisasivuille päivitetty ilmoittautuneet sekä alustavat ohjeet julkaistu.

Suunnistuskausi 2018 käyntiin talvisilla korttelirasteilla

Talven aikana järjestetään viidet korttelisuunnistukset, joista Tarmo järjestää kaksi tapahtumaa. Sunnuntaina 11.2. järjestettävät rastit ovat osana kaupunkirogaining tapahtumaa. Perinteisten (3 km, 5 km ja 7 km) lisäksi ko. tapahtumassa vaihtoehtona 10km rata.

Korttelirastikalenteri ja tulokset.

Liikut sää – messut Loppiaisena Elenia areenalla

Olimme mukana koko perheen liikunta- ja hyvinvointitapahtumassa Elenia Areenalla 6.1. kertomassa suunnistuksesta liikuntamuotona.

Infosimme kiinnostuneille kuntorasteista, Aikuisiten suunnistuskoulusta sekä tietenkin suunnistuksen juhlasta Jukolan-viestistä. Jukola järjestetään lähivuosina lähes naapurissa (Lahti ja Kangasala), joten sinne on helppo lähteä nauttimaan tunnelmasta.

Kuntorastien aikataulu varmentuu talven aikana, mutta alustavasti rastikausi pyörähtää käyntiin 12.4. Tarmo järjestää Hämeen Sanomien kuntorasteista kuusi tapahtumaa.