Etusivun uutiset, Arkisto

Hämeen Sanomien kuntorastien 40-v. 30.5.2019

HämeenSanomien kuntorasteja on järjestetty vuodesta 1979, eli 40-vuoden ajan. Kuntorasteilla Hämeenlinnan ympäristössa on vuosittain tehty noin 5500 suoritusta, eli reilusti yli 200 000 suunnistuskertaa!

Juhlarastit järjestetään Aulangon ulkoilumajalla helatorstaina 30.5. klo 14 alkaen! Kartanmyynti avoinna klo 18 saakka. Maali sulkeutuu 19.30.

Ratavaihtoehdot; maksuton perherata, 2km, 4km helppo, 4km vaikeampi, 6km ja 8km.

Perheradan pituus noin 2km ja kulku onnistuu myös vaunujen kanssa. Radalla luontoaiheisia tehtävärasteja.  Ulkoilumajan piha-alueella lapsille myös EMIT-leimarata. Tarjolla makkaraa ja mehua.

Tervetuloa juhlimaan koko perheellä 40-vuotisia kuntorasteja suunnistuksen pariin!

Hämeenlinnan koulujen suunnistuskilpailut 15.5.

Tarmo järjestää yhdessä Lasten liikunnan tuen kanssa koululaisille suunnistuskilpailut 15.5. Ilmoitteutuneita mukaan on 74.

Tulokset:
Tulokset
Väliajat

Lahtöajat
Osallistujat Harraste-sarja

HämeenSanomien Kuntorastit 13.6. Ruununmyllyn koululla

Jukolan viestiä edeltävät kuntorastit pidetään Ruununmyllyn koululta torstaina 13.6. Harri Lehtimäki on ratamestaroinut totutusti 2, 4 A +B, 6 ja 8 km radat Ruununmyllyn koulun lähimaaston ja Sibeluksen metsän alueelle. Osa alueesta on kuntorastikäytössä uutta, sillä Harrin Ruununmyllyn koululle toteuttama kartta on liitetty Aulangon torpan karttaan.

ASK8 tulee, muista ilmoittautua ajoissa!

Nyt on hyvä mahdollisuus uuden harrastuksen pariin, sillä kevään aikana järjestetään aikuisten suunnistuskoulu, ASK. Vuoden 2019 ASK noudattelee aikaisempien vuosien ohjelmarunkoa. Osanottomaksuun sisältyy 5 ohjattua tapahtumaa sekä  kauden 2019 Tarmon järjestämät kuntorastit.

Tiedustelut puhelimitse Hannu Lähteenmäki, puh 040 574 8242.  Ilmoittautumiset sähköpostitse maanantaihin 12.4.2019 mennessä.

Kurssi alkaa tiistaina 23.4. klo 18.00 Vuorentaan koululla.

Lisätietoja ASK8 -sivuilta.

Tervetuloa verestämään aikaisemmin opittuja taitoja tai hankkimaan uusi harrastus!

Kuntorastien 40. vuosi starttaa 17.4.2019

HämeenSanomien kuntorastien juhlavuosi käynnistyy 17.4 HlS:n järjestämillä rasteilla Hakimäen uudella kartalla. Hämeenlinnan ympäristössä järjestetään kesän aikana 30 kuntorastitapahtumaa kuuden seuran voimin (HauSi, HlT, HlS, KalvKe, LamSä ja Tursa).  Lisäksi rasteja järjestetään myös Riihimäen alueella RiSu:n toimesta.

Kauden 2019 kalenteri on julkaistu ja löytyy täältä.

Juhlavuoden kunniaksi uutuutena otetaan käyttöön Suunnistusliiton kuntorastipalvelu, rastilippu.fi. Uutuus tuo mukanaan muutamia käytännön muutoksia sekä mm. online tulospalvelun. Tapahtumiin on mahdollista ilmoittautua ja maksaa ilmoittautuminen ennakkoon kirjautumalla rastilippu.fi palveluun. Tapahtumapaikalla suurimmat toiminnalliset muutokset ovat: emit kirjaus kartanmyynnissä sekä maaliluenta kartanmyynnin yhteydessä. Suunnistuksessa on mukana kaikki tutut elementit. Ohjeita ja lisätietoa Rastilippu.fi -palvelusta SSL:n sivuilta.

Tervetuloa nauttimaan suunnistuksesta!

Kesäyö Kangasalla

Venlojen ja Jukolan viesti järjestetään 15.-16.6. Kangasalla. Tarmosta on jo ilmoitettu kolme venlajoukkuetta sekä kaksi joukkuetta Jukolan viestiin.

Ilmoittakaa halukkuutenne osallistua viestiin Hanskille tai suoraan nettisivujen lomakkeelle

Jukola.com

Korttelirastit Ojoinen - Tiiriö.

Korttelirastit 2.3. 2019

Lauantaina korttelirastien lähdöt klo 10-12 Pullerilla. Opastus Parolantien ja Meijeritien risteyksestä. Ratavaihtoehdot 3, 5 ja 7km.

Ratamestarina Teppo Valtonen.

Korttelirastikalenteri ja tulokset.

2018 liikuttiin mm. Aulangon puostometsässä.

III Hämeenlinnan Kaupunkirogaining 10.2.2019 – kutsu julkaistu

Kausi 2019 lähtee suunnistustapahtumien osalta edellisvuoden tapaan liikkeelle 10.2. järjestettävällä kaupunkirogainigilla. Rasteja etsitään joukkueittain (2-5 jäsentä) jalan tai pyörällä.

Ratamestaroinnista vastaa viimevuoden tapaan Harri Lehtimäki.  ”Maastosta” on suurin osa uutta, nyt suunnataan jopa naapuritaajamiin. Maastoa halkovat tälle tapahtumalle tyypillisesti vesistö ja moottoritie, joten reittipurtavaa saadaan taas aikaiseksi.

Tapahtuman sivut.

Suunnistuskausi 2019 käyntiin talvisilla korttelirasteilla

Talven aikana järjestetään viidet korttelisuunnistukset, joista Tarmo järjestää kaksi tapahtumaa. Kausi alkaa Hämeenlinnan Suunnistajien 2.2. järjestämillä rasteilla.

Sunnuntaina 10.2. järjestettävät rastit ovat osana kaupunkirogaining tapahtumaa. Perinteisten (3 km, 5 km ja 7 km) lisäksi ko. tapahtumassa vaihtoehtona 10km rata.

Korttelirastikalenteri ja tulokset.

Uudet seura-asut

Uudet asut ovat saapuneet. Seura-asut ovat noudettavissa 14.1. maanantaina Vuorentaan koululta klo 17.30- 18.00 ja 19.30 – 20.00 tai erillisen sopimuksen mukaan / Tuija, p. 0503242708.

Uusia asuja tilattiin myös seuralle varastoon, joten ne, jotka eivät huomanneet tilata etukäteen, voivat tiedustella asuja Tuijalta.