Hämeenlinnan kaupunkirogaining 12.2.2017

Ensimmäinen Hämeenlinnan kaupunkirogaining järjestetään 12.2.2017.
Kikkaa kuva suuremmaksi...
Tapahtuman A3 mainos.

Tarmon suunnistajat järjestävät kaupunkirogaining -tapahtumaan Hämeenlinnan kaupungin talvisilla kaduilla ja lähiöiden metsäalueilla.

Tapahtuma käydään kantakaupungin alueella. Sarjoja on kolme (jalkasarjat 3h ja 5h, pyöräsarja 3h).

Tapahtuman karttana on maastotietokannasta toteutettu ”korttelikartta”, mittakaava 1:20 000. Kilpailualueen koko on noin 10 x 8 km (maksimireitti linnuntietä noin 45km). Kilpailun osanottomaksuun sisältyvät suunnistustehtävien lisäksi 2 tankkauspistettä sekä keittolounas tapahtuman jälkeen.

Tapahtumassa on myös mahdollisuus osallistua korttelisuunnistukseen, jossa on normaalit suunnistusradat (10, 7, 5 ja 3 km). Korttelirasteille ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

Kilpailukeskuksessa lämmintä tilaa pukeutumiseen ja reitin suunnitteluun. Kahviosta saatavissa pientä purtavaa jo reittisuunnittelun aikana. Tapahtuma järjestetään Seminaarin koululla, opastus pysäköintiin Erottajan kadulta.

Osallistujat liikkuvat tapahtumassa omalla vastuulla – järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia. Huomioikaa muu liikenne kisatessanne.

Tapahtuman kutsu julkaistu 11.1. Tapahtuman alustavat ohjeet julkaistu 3.2, lopulliset ohjeet nähtävillä tapahtumapaikalla. 


 

Rastipisteet tarkistettu, monenlaisia pisteitä on valittu!