Hämeenlinnan kaupunkirogaining 11.2.2018

Aulangon maisema näyttäytyi komeassa talvipuvussa Kaupunkirogaining väelle.

Tapahtuman tulokset ja kartta julkaistu. Kiitokset osallistujille ja takoolaisille. 

= = = = = =

Tarmon suunnistajat järjestävät II  kaupunkirogaining -tapahtumaan Hämeenlinnan kaupungin talvisilla kaduilla ja lähiöiden metsäalueilla. Tapahtuma järjestetään viimevuotisen konseptin ja "rogaininghengen" mukaisesti joukkueittain (joukkueessa 2-5 jäsentä). Täältä löydät vuoden 2017 tapahtuman tiedot.

Tapahtuma käydään kantakaupungin alueella. Sarjoja on kolme (jalkasarjat 3h ja 5h, pyöräsarja 3h). Tapahtuman karttana on maastotietokannasta toteutettu ”korttelikartta”, mittakaava 1:20 000. Kilpailualueen koko on noin 10 x 8 km (maksimireitti linnuntietä noin 45km). Kilpailun osanottomaksuun sisältyvät suunnistustehtävien lisäksi 2 tankkauspistettä sekä keittolounas tapahtuman jälkeen.

Tapahtumassa on myös mahdollisuus osallistua korttelisuunnistukseen, jossa on normaalit suunnistusradat (10, 7, 5 ja 3 km). Korttelirasteille ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

Kilpailukeskuksessa lämmintä tilaa pukeutumiseen ja reitin suunnitteluun. Kahviosta saatavissa pientä purtavaa jo reittisuunnittelun aikana.

Tapahtuman kutsu julkaistaan  10.1.2018. Tapahtuma järjestetään Kantakaupungin alueella, kilpailukeskus ilmoitetaan Tarmon suunnistusjaoston www-sivuilla perjantaina 9.2.   

Tapahtuman mainos.