Pyöräsuunnistus 20.8.2017

 

Kilpailut järjestettiin sujuvasti poutakelissä. Tulokset ja väliajat löytyvät tulossivuilta. Kiitokset PV:lle mahdollisuudesta järjestää pyöräsuunnistuskilpailut heidän alueella.


Lahtöajat on julkaistu, pienen osanottajamäärän vuoksi tiivistimme hieman aikataulua. Kilpailukutsusta poiketen keskimatkan ensimmäinen lähtö on jo 12.45.


Ratamestarin lisäinformaatio panssariurista on lisätty tänne. 


Normaalihintaista ilmoittautumisaikaa on jatkettu keskiviikkoon 16.8. Alustavat kilpailuohjeet ja ratamestarin lausunto on myös julkaistu. Lähtöajat arvotaan torstai-iltana.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme SokosHotels – lahjakortin!

Tarmo järjestää pyöräsuunnistuskilpailut sunnuntaina 20.8. Parolassa. Kilpailut käydään kaksiosaisina, aamulla kilpaillaan sprintti kello 10 alkaen ja iltapäivällä kello 12.45 jatketaan keskimatkan kilpailulla.

Kilpailut käydään Parolannummen varuskunnan läheisyydessä Hattulassa, kilpailukeskuksena toimii ampumarata. Alueen maasto on  kangaspohjaista, paikoitellen panssarivaunujen tekemään urastoa on erittäin runsaasti. Myöskin oikominen maaston läpi on kilpailussa sallittua.

Karttana kilpailuissa käytetään suunnistuskarttaan pohjautuvaa 1:7500 mittakaavaista karttaa. Urasto on kuvattu normaalein suunnistuskartan karttamerkein, ratkaisuun päädyttiin sillä alueelle on tyypillistä paikoitellen erittäin tiheä panssariuraverkosto sekä em. urien ajettavuuden suuri vaihtelu keliolosuhteista riippuen. Ratamestarin lausunto ennen kilpailua ottaa kantaa urien ajettavuuteen kilpailuajankohtana (vaihtelee pahimmillaan erittäin hitaasta erittäin nopeaan).

Kilpailun ratamestarina toimii Teppo Valtonen ja valvojana kokenut pyöräsuunnistusmies Reijo Honkanen.

Tarjoamme myös mahdollisuuden kuntosuunnistukseen kisojen välissä, rohkeasti kokeilemaan pyöräsuunnistusta.

Tervetuloa Parolaan! 

Karttapala maastosta, työversio.