Varusteet 2019

Kikkaa kuva suuremmaksi.

Seura-asut 2020 luvulle!

Suunnistusjaosto on päättänyt päivittää seura-asuvalikoiman. Olemme päätynet noname –tuotemerkkiin. Yksi merkittävä syy uuden toimittajaan valinnassa on, että saamme tilattua jatkossa myöskin pienempiä tilauseriä tuotteita.

Valittu toimittaja, noname,  on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys. noname tarjoaa seuroille kattavan valikoiman maastohiihto-, yleisurheilu-, suunnistus ja pyöräilyvaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla

Designin osalta pyrittiin säilyttämään aikaisemman ”henkinen” kuitenkin päivitetty ulkoasu, josta Tarmolaiset tunnistaa jatkossakin. Ulkoasun osalta on pysytty vakiovärisissä housuissa, jolloin niiden hankkimien on jatkossakin helpompaa. Esim. suunnistusasuun sopivat yhtälailla mustat kuin valkoiset ”hellehosut”.

Tarjoamme tilattavaksi seuraavia tuotteita:

Ulkoilupuvun takki, Exercise jacket unisex
Ulkoilupuvun housut,  Exercise pants, varastomalli

Exercise liivi (vest)

Suunnistuspaita Caliber shirt unisex (lyhythiha)
Suunnistuspaita Caliber shirt unisex (pitkähiha)
Suunnistuspaita O-top SS (reikäpaita)

Sprinttipaita (running singlet plus)l

Suunnistushousu polvimalli (varastomalli valkoinen / musta)
Suunnistushousu pitkä malli (varastomalli valkoinen / musta)

Race headband (panta):

Varustevastaavana tämän tilauksen osalta toimii Järvisen Jari ja Tuija.

Tilaukset tehdään lomakkeella, joka saa Jarilta ja Tuijalta.  Tilaukset 14.11.2018 mennessä. Toimitusaikataulu noin 2kk tilauksesta.

Sovitustilaisuudet:

3.11.2018 Ulkoilupäivä, Aulangon maja