JUMPPA (22.9.2011)
Tarmon Suunnistusjaoston jumpat alkavat 3.10 klo 18.30-19.30 Lyseolla, Lukiokatu 8 ( Keskuskoululla ). Autolla parkkiin Koulukadun puolelta.
Keskiviikkona käynnistyy viiden osakilpailun yökuppi, jossa järjestäjinä toimivat Hämeenlinnan seudun suunnistusseurat.
Kevään yökupin hyvien kokemusten perusteella Hämeenlinnan seudun suunnistusseurat ovat päättäneet jatkaa yökupin järjestämistä myös tulevana syksynä.
Tuuterin Eero voitti AM-kultaa H85 sarjassa Hämeen alueen keskimatkoilla Tarpialla. Haikaman Tapio oli sarjassa H35 pronssilla. Onnittelut !
Ohessa harjoituskilpailun tulokset. Valitettavasti joidenkin RR- ratalaisten tulokset puuttuvat. Heidän leimausvirheen takia olisi pitänyt lisätä aikaan 10 min, mutta heidän aikojaan ei löytynyt. Pahoittelemme.
KIITOKSET KAIKILLE INNOKKAILLE HIPPO-KOULULAISILLE!
WMOC2011 Unkari (9.7.2011)