Kuntorastit pidetään torstaina Moreenissa, lähtö- ja maalipaikka Itäportintien ja Karanojantien välisellä Taipaleentiellä. Opastus Orsiteiltä.
Kiitos runsaslukuiselle talkooporukalle maratonin huoltopaikan loistavasta hoidosta lauantaina 30.7.
Maratoonilla on 30.7. klo 14-21 jaostolla talkoot juottoasemien hoidossa. Hannu L. kerää ilmoittautumisia. Apuja tarvitaan!
HämeenSanomien kuntorastit järjestetään tiistaina 26.6. Parolannummella.
Hannu Lähteenmäki on nimetty suunnistusjaostosta Tarmon kunniajäseneksi. Onnittelut Hanskille ja muillekin nimetyille eri jaostojen jäsenille.
Iron Maden konsertin jälkeen klo 24-06 on tarjolla Tarmolle siivoustalkoita 8 €/h. Kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mahdollisimman pian Hannu Lähteenmäelle.
Seuraavat jaoston järjestämät torstairastit juostaan Moreenissa, Leveämäen kartalla. Lähtöpaikka on Länsiportintien päässä. Mukana myös 8km rata vaikkapa Jukolan harjoittelua varten. Vastuutehtävissä Tuija J. ja Antti E.
Aluemestaruuspronssia suunnistivat Mika Laitamäki ja uusi jäsenemme Joakim Pyttynen. Aatu Haikama voitti hienosti sarjan H8RR! Onnea kaikille!