KuntoRogaining 2020

Tulokset: 

Tulokset
Tulokset (sisältää joukkueiden jäsenet)
Väliajat
Rastitilasto

Omatoimirastien pisteet

 

Toteutettuihin reitteihin voit käydä tutustumassa täällä.


Kuntorogaining tapahtuman ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, ilmoittautuminen mahdollista normaalisti lauantaina tapahtumapaikalla kello 09.00-12.00.

Karttamaksun voit hoitaa etukäteen Hämeenlinnan Tarmon suunnistusjaostolle:

Omatoimisuunnistajat voivat käydä hoitamassa karttatilauksen jo tänään. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiin ohjeet maksamiseen ja linkit joilla kartan lataus onnistuu aamulla.


Tapahtuman alustavat ohjeet julkaistu, päivitämme ohjeita tarvittaessa.

Käy tutustumassa ennen tapahtumaa Covid -ohjeeseen.


Ratamestarin terveiset:

Linnavuorelta kummelille

Kuudes KuntoRogaining järjestetään tutuilla peruselementeillä. Rasteja on maastossa 38.  Reitin pituus on pyritty säätämää niin, että ehtiäkseen poimia kaikki rastit kahdessa tunnissa pitää edetä rivakasti.  

Iso yhtenäinen suunnistusalue tarjoaa hyvät puitteet rogaining tapahtumalle. Maaston kulkukelpoisuus on kauttaaltaan hyvä. Maasto jakautuu kahteen selkeästi erilaiseen osan; länsipuolen harjumaasto ja itäreunan kallioisempi sekametsä. Oman elementin ratasuunnitteluun tuo maastoalueiden väliin jäävä Jumoinsuo sekä Suontaan kartanon pellot.

Ratamestari toivottaa mukavaa suunnistusta!

Mika Laitamäki

ps. tapahtumassa käytössä livelox.com 


Kutsu:

KuntoRogaining 31.10.2020 Hattulassa

Tarmo järjestää perinteisen kuntosuunnistus Rogaining -tapahtuman Hattulan Tenholan maastossa. Pyhäinpäivän lauantaina 31.10.2020 pidettävässä tapahtumassa on kaksi sarjaa 1h ja 2h.

Rogainingissa on tavoitteena hakea eri pistearvoisia rasteja annetun ajan puitteissa (tässä 2h tai 1h aikaa) niin monta kuin jaksaa/ehtii/haluaa.

Koronan vuoksi tapahtumassa on ajanottosarjat (la) sekä omatoimisuunnistus mahdollisuus (la-su). 

Tapahtuma:

Kartanmyynti, lauantaina 31.10 tapahtumapaikalla klo 09-12, ajanotto käynnistyy o-leimasimella. Rogaining tapahtumaan kiinteästi kuuluvaan reitin suunnitteluun on mahdollista käyttää tarvittava, sopivaksi katsomansa aika. Suunnistus suoritus valintasi mukaan 1 tai 2h. Ajanoton maali sulkeutuu klo 14.15.

Karttamaksu 10 euroa.  Osallistua voi yksin tai 2-5 hengen joukkueena. Liikuntasetelit ja tora-lipukkeet (-19) käy maksuvälineenä, emittejä vuokrataan. Sähköiset maksuvaihtoehdot: Hämeenlinnan Tarmo, Suunnistusjaosto: Smartum Pay, MobilePay (49996).

Kartta on suunnistuskartta1:10 000, SRA3 (karttamuovi sisältyy karttamaksuun). Rasteja tapahtumassa 37kpl, ratamestarointi on onnistunut silloin kun kukaan ei ehdi noutaa kaikkia rasteja.

Tiedustelut: mika@laitamaki.fi tai 0400 200 427

Perustiedot:
Opastus: Merventie Parola, Hämeenlinna. Kilpailukeskus maasto-olosuhteissa.
Maasto: Hyväkulkuista harjumaastoa.
Sarjat: 1h ja 2 h 
Ilmoittautuminen: 9.00 – 12.00, kartan saa ilmoittaumisen yhteydessä.
Lähtö: 9.00 – 12.00
Maali sulkeutuu 14:15.
Maksut: Karttamaksu10€, Alle 16v. 5€, Emit vuokra 1€

Omatoimisuunnistus: 31.10 – 1.11.2020.

Omatoimisuunnistus on mahdollista sunnuntai iltaan saakka, rastit käydään hakemassa maastosta maanantaina. Rasteilla Emit-kapulassa heijastimet. Samoin maanomistajien kanssa on sovittu, että suunnistustoimintaa on vain lauantaina ja sunnuntaina. Huom! alueella metsästetään arkipäivinä – kannattaa välttää maastossa liikkumista metsästysaikana.

Omatoimisuunnistukseen voit hankkia kartan tapahtumapaikalta lauantaina klo 14.15 menessä tai ostamalla kartan pdf-tiedostona. Tapahtumassa käytettävä kartta on kokoa SRA3 (320 x 450mm), omatoimisuunnistusta varten on ladattavissa useampi A4 tiedosto kotitulostajille.  Kartat ladattavissa lauantaina klo 09.00 alkaen.