Jaoston majoitustelttapaikan numero on IC11, johon voi viedä omat telttansa ja tuulensuojatelttapaikan numero on S147, jossa sijaitsee jaoston seurateltta ja johon ei saa pystyttää majoitustelttoja. Numerot ym. muu info jaetaan seurateltalla.
Juhlarastit järjestetään Aulangon ulkoilumajalla helatorstaina 30.5. klo 14 alkaen!
Kokoontuminen ylhäällä kesäteatterin parkkipaikalla. Ottakaa kaikki joilla on emitit ne mukaan. SAMOIN MYÖS OHJAAJAT, kaikki kotona olevat emitit mukaan lainaksi askilaisille.
Neljäs harjoituskerta, Aulangon näkötornin P-paikka.
Karttana Ahvenisto (kokoontuminen jäähallin pohjoispuolella olevalle P-hiekkakentälle). Maastoharjoitus; teemoina mm. reitinvalinnat ja korkeuskäyrät. Rastilippuopaste Poltinahontiellä parkkipaikan risteyksessä.
Jumppa (24.2.2019)
25.2. Jumppa talvilomalla