Välikausitakki, CAMP JACKET UX.

Seura-asusteet

Suunnistusjaoston asuvalikoimaan on päätetty lisätä Noname:n CAMP JACKET UX välikausitakki. Tilaus tehdään 1.4. Hinta noin 100€.

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan ko. takin, sovitukset mahdollisia Laitamäellä (p. 0400 200 427 / Mika).

Seuran ulkoilupäivä ja Street-o peruttu 14.3.2020.

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi olemme päättäneet perua lauantain 14.3. tapahtumat. Pahoittelemme osaltamme tilannetta, mutta emme halua ottaa riskejä taudin leviämisen edistämiseksi.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jäsenistöllemme epidemian aiheuttamista vaikutuksista seuratoimintaan.

SSL:n ohjeet seuratoimitaan.

Harrastetaan liikuntaa terveenä!

6.4. alkavaksi suunniteltu ASK siirtyy. Seuraamme tilannetta ja informoimme uudesta aikataulusta.

Yhdeksäs Aikuisten suunnistuskoulu 2020

Tarmo jatkaa suosittua ASK - Aikuisten suunnistuskoulu kurssia myös keväällä 2020. Alustavia suunnitelmia kevään koulutuksesta on jo toteutettu, maaliskuuhun mennessä julkaisemme kevään aikataulut.

Päätetyt asiat:

• aloitetaan maanantaina 6.4
  • Osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin, jotta varmistetaan sopivat tasoryhmät
  • teoriakoulutusta lisätään (kaksi kertaa sisätiloissa)
  • Osallistujamäärä rajoitetaan
  • Vastuuhenkilöt Jari Järvinen ja Hannu Lähteenmäki

Lisätiedot löytyy ASK-9 sivulta.

Tervetuloa oppimaan suunnistuksen taito!

Välikausitakki, CAMP JACKET UX.
Suunnistuspaita, Caliber.

Seura-asusteet

Suunnistusjaoston asuvalikoimaan on päätetty lisätä välikausitakki. Tuotteeksi on valittu Noname:n CAMP JACKET UX, joka on tuulen- ja vedenpitävä kuoritakki hengittävällä verkkovuorella. Tuotteeseen painetaan Tarmon logo oheisen vedoksen mukaisesti. Hinta noin 100€ (tilauksen koko voi vaikuttaa hintaan muutamia euroja).

Tuotetta on mahdollisuus sovittaa Tarmon ulkoilupäivässä 14.3 sekä jumpalla maanantaina 16.3. Tarvittaessa voitte sopia Tuijan & Jarin kanssa sovitusaikaa. Pyritään saamaan tilaukset nopeasti kasaan, niin tuotteet saadaan jo kevääksi käyttöön.

Talven aikana on tilattu myös seuran suunnistuspaitoja (Caliber lyhythihainen ja pitkähihainen)varastoon. Varastotuotteet saapuvat huhtikuun loppupuolella. Varustevastaavana toimii Järvisen Tuija (p. 0503242708).

Kevät 2020: Ruununmylly, Turenki, Jukola, Sairio, Myllyoja.

Hämeenlinna Street-O, kevät 2020

Syksyllä järjestetty kuuden tapahtuman Street-O ulkoilutapahtumasarja jatkuu. Kevätkausi starttaa 7.3.2020 Ruununmyllyn koululta. Tapahtumat siirtyvät lauantai aamupäiviin ja niitä järjestetään viitenä lauantaina. Lähdöt kello 10-11, eli lamppuja ei keväisillä kaduilla tarvita. Suoritusaika edelleen 1h.

Kalenteri löytyy helpoiten valtakunnalliselta sivulta: street-o.fi/hameenlinna. Talven aikana alusta on kehittynyt mm. tulospalvelun osalta. Tulosten tarkistaminen ja korjaaminen toteutetaan jatkossa ratamestarin toimesta, joten korjaukset pyritään saada toteutetuksi tapahtumapäivän aikan. Tulospalvelusivulta löydät jatkossa vastausajan päätyttyä oikeat vastaukset, näet tuloksesi helposti (oikea vastaus, väärä vastaus, ei vastausta). Samoin yhteispisteiden osalta siirrytään automaattiseen pistelaskentaan, joten kannattaa olla tarkkana oman nimen tallentamisessa.

Hämeenlinna Street-O seurayhtymän sai Tammikuussa HML Open City Challenge -ideakampanjan onnistuneesta toteutuksesta vielä pienen palkinnon. Kiitokset tapahtumaan osallistujille - osallistujat tekevät osaltaan tapahtuman.

IV Kaupunkirogaining 9.2.2020

Neljäs kerta toden sanoi; nopein cykkeli -joukkue ehti hakea kaikki rastit. Tapahtuneeseen saattoi vaikuttaa reitin pyöriminen kantakaupungissa, tiukkaa tahtia edenneet pyöräilijät tai jopa ilmastonmuutos.  Poikkeuksellisen vähäluminen talvi helpotti varmasti merkittävästi osallistujien etenemistä, tästä huolimatta 54km ja 43 rastia alle kolmeen tuntiin on hyvä suoritus. Swiss Navy veterans -joukkueen muodostivat Mika Tervala ja Samuli Kyyrönen.

Jalkasarjoja hallitsi Hämeeenlinnalainen Musta Neliö. Sprintterit hoitivat sprintti-sarjan keräämällä yli 1000pistettä, joukkueella Joakim Pyttynen ja Ari Saastamoinen. Eniten pisteitä  (1480pist.) ”koko-rahalla” sarjassa keräsivät Mikko Myöhänen ja Juho Lehtoviita.  Tapahtuman tulokset, kartta ja tilasto käydyistä rasteista on julkaistu täällä.

Kiitokset osallistujille! Rogaing-harrastuksen pariin pääsee Hämeenlinnassa taas syksyllä kuntorogassa.

Suunnistusjaoston liikuntapäivä 14.3.2020 Turengissa ja Kiipulassa

Tarmon perinteinen liikuntapäivä aloitetaan osallistumalla meidän järjestelyvuorossa olevaan Street-O tapahtumaan Turengissa (jaosto maksaa jäsenien osanottomaksun), jonka jälkeen suunnataan kohti Kiipulaa.

10.00.     Street-O- suunnistus Turengin keskustassa
11.30      Sauna ja uinti Kiipulassa
12.30      Rentoutus salissa
13.30      Ruokailua ja kauden infoa Kaario- tilassa

Ennakkoilmoittautumiset Jarille  jari@hameenlinnantarmo.fi 10.3. mennessä.

Johtokunta

Suunnista tavanomaisen yläpuolelle

Venlojen ja Jukolan viesti järjestetään 13.-14.6. Rovaniemellä. Katso kilpailukutsu ja muut tiedot tapahtuman sivuilta.

Halvin ilmoittautumisporras Jukolaan sulkeutuu 31.1. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan viesteihin Tarmon joukkueissa, ilmoita halukkuutesi Jarille (jari@hameenlinnantarmo.fi)  tai suoraan nettisivujen lomakkeelle.

Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 28.1. mennessä.

Alueen suunnistusseuroissa on käyty alustavia keskusteluja yhteiskyydin järjestämisestä Rovaniemelle (linja-auto).  Vaihtoehtoinen matkustustapa Rovaniemelle on myös Jukola-juna  (https://ssl.tapahtumakone.fi/pwtjukola2020).

Napapiiri Jukola – Suunnistusta yöttömässä yössä.