Arkisto

Hämeen Sanomien kuntorastit 2022

Kuntorastikauden 2022 aikana Hämeenlinnassa järjestetään 31 tapahtumaa, joista Tarmolla on järjestettävänä kuudet kuntorastit (28.4., 26.5., 28.6., 19.7., 18.8., 29.9.). Kuntorastit käynnistyvät pääsiäisviikolla ja päättyvät lokakuun alussa. Lisäksi 12.9. käynnistyy Yökuppi Tarmon järjestämällä tapahtumalla.

Kuntorastikalenteri päivittyy hsrastit.info ja rastilippu.fi -sivuille maaliskuun aikana. Omatoimirastit järjestetään mahdollisuuksien mukaan tapahtuman jälkeen (perjantai – sunnuntai). Omatoimirasteilla on tauko 20.6.  – 4.8.

Jaoston suunnitelmissa on laatia maaliskuun aikana kuntorastien järjestämiseen talkoolistat, joihin ehdotetaan talkoovuoroja. Huhtikuussa järjestetään jäsenistölle koulutus kuntorastien järjestämisestä. Kauden 2022 kuntorastivastaavana on Mika.


 

32. Halikko-viesti 

Vuosien tauon jälkeen koottiin Tarmosta joukkue 24.10. juostavaan Halikko-viestiin. Perinteisen 25manna -viestin väliin jääminen innosti keräämään porukan kauden päättävään seuraviestiin. 

Joukkueen juoksujärjestys on alustavasti suunniteltu, mikäli terveydellisiä takapakkeja tulee olkaa välittömästi yhteydessä Jariin tai Mikaan. Kaikki Halikko-viestistä kiinnostuneet jaoston jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan viestiä ja osallistumaan kuntosuunnistukseen (seura maksaa myös ko. karttamaksun).

Tutustukaa kisasivulta järjestäjän Korona -ohjeisiin, osallistutaan tapahtumaan vastuullisesti!

Kilpailun nettisivut: http://angelniemenankkuri.com


 

Pekka Kerkola 5. SM- erikoispitkillä

Pekka jatkoi hienoja suorituksia tämän vuoden SM- kisoissa. Tällä kertaa hän jäi täpärästi ulos mitaleilta Orivedellä käydyissä SM- erikoispitkien kisoissa. Kuitenkin saavutuksena oli hieno 5. sija. Myös Maija Kerkola onnistui hyvin ja oli sarjassaan hienosti kymmenes. Onnea molemmille!


 

Tarmolaisten mitaliputki sai jatkoa AM- sprintissä Tampereella

Mitalleille suunnistivat Mirja- Liisa Laakso- Lähteenmäki saaden sarjassa D70 kultaa ja hopealle sarjassa H75 ylsi Kalevi Kuusisto. Pronssiset mitalit saivat Hannu Lähteenmäki H65 ja Mika Laitamäki sarjassa H45. Onnea!


 

Pekka Kerkolalle SM- hopeaa sprintistä.

SM- sprintit kilpailtiin 19.9. Salossa. H70 sarjan hopeamitallin nappasi Pekka hienon suunnistuksen jälkeen. 

Onnea Pekalle !


 

Uusien harrastajien opastus aktiivista

Suunnistusjaoston ASK saatiin käyntiin myös koronavuonna. Elokuussa käynnistynyt aikuisten suunnistuskoulu järjestetään yhdeksäntenä vuonna peräkkäin. Poikkeuksellinen vuosi on aiheuttanut muutoksia myös ASK:n toimintatapaan, mm. olemme tehneet osallistujille videota suunnistuksen teoriasta sekä harjoitusten ennakoista.  

ASK osallistujien lisäksi opastamme Tavastian henkilökuntaa suunnistuksen pariin.  


 


Tarmon suunnistajille menestystä AM- yöstä Tervakoskelta.

16.9. käydyissä AM- kilpailuissa mitalisijoja Tarmolle suunnistivat Pekka Kerkola sarjassa H70 kultaa, Kirsti Laukkanen D65 hopeaa, Harri Lehtimäki H45 ja Aarno Hovikorpi H75 pronssia. Onnittelut kaikille!


 

Yökuppi käynnistyy 14.9. 

HämeenSanomien kuntorastien yökuppi starttaa yhteislähdöllä Moreenissa maanantaina klo 20.15. Syksyn 2020 yökuppiin kuuluu viisi tapahtumaa, joista loppupisteisiin lasketaan neljän parhaan tulos. Kalenteri ja tuloslinkit.

Moreenin maastossa on valittavana 6km, 4km ja 2 km radat. Kartta 6km radalla 1:10 000 ja muilla 1:7500, kartat muoveissa. Ilmoittautumiset ja emit kirjaukset klo 20.00 mennsssä. 

Huomioidaan korona, mm:

 • huolehtikaa etäisyyksistä ja hygieniasta
 • maksakaa mahdollisuuksien mukaan karttanne ennakkoon sähköisesti 
  • rastilippu.fi
  • Smartum Pay: Hämeenlinnna Tarmo, Suunnistusjaosto
  • Mobile Pay: Hämeenlinnna Tarmo, Suunnistusjaosto nro 49996

Tervetuloa!


 

Tarmolaisille kaksi kultamitalia Hämeen AM- pitkiltä matkoilta

Valkeakosken Hakan järjestämiltä pitkien matkojen aluemestaruuskilpailuista 22.8.oli tarmolaisilla kotiin tuomisina kaksi kultamitalia. Sarjassa H70 kultaa voitti Pekka Kerkola ja H75 sarjassa Aarno Hovikorpi. Onnea!


 

Torstairastien syyskausi 6.8.2020 alkaen Hämeenlinnan seudulla

Hämeen Sanomien kuntorasteja jatketaan Hämeenlinnan seudulla 6.8 alkaen järjestettyinä tapahtumina. Kevään aikana järjestettyä mahdollisuutta omatoimisiin rasteihin jatketaan mahdollisuuksien mukaan, tarkista omatoimirastien päivät kalenterista tai HämeenSanomien tapahtumailmoituksesta. Omatoimirastien karttamaksut (6€, alle 16v. ilmaiseksi) ja kartat hoidetaan rastilippu.fi palvelun tapahtumasivulla olevien ohjeiden mukaisesti. 

Tarmon suunnistusjaoston jäsenille ja syksyn ASK:in osallistujille Tarmon järjestämät kuntorastit ovat ilmaisia.

 • 27.8., Ilamo, ratamestari Pekka Kerkola. Omatoimirastit  Pe-Su.
 • 1.10., Ahvenisto, ratamestari Antti Erämaja

 

ASK 9

Keväällä peruttu ASK eli aikuisten suunnistuskoulu järjestetään maanantaisin 17.8 alkaen. Alustavan suunnitelman mukaisesti yhdeksättä kertaa järjestettävä ASK sisältää viisi ohjauskertaa ja teoriaopastusta tarjotaan aikaisempaa enemmän. Hyvin todennäköisesti toteutamme kiinteät 4 hengen ohjausryhmät osallistujien taitotason mukaan millä pyrimme vähentämään turhia kontakteja.

Suunnistuskoulun paikat täynnä! Emme voi valitettavasti ottaa tänä vuonna enää lisää väkeä. Tervetuloa ensi keväänä seuraavaan ASKiin.

 

Lisätiedot ja alustava ohjelma.


 

Taitoa 2020

Syksy 2020 alkaa 5.8 kompassin käytön harjoituksella Moreenissa.  Samalla palataan vanhaan normaaliin: yhteistapahtumat ennakko ilmoittautumisella. Ilmoittautumiset sunnuntaihin kello 24.00 mennessä (https://taitorastit.nimenhuuto.com), näin tiedetään tulostaa oikea määrä karttoja. 

Liput ovat metsässä vain tapahtumapäivän illan ja poistuvat metsästä tapahtuman jälkeen. Harjoitukset ovat järjestävien seurojen jäsenille ilmaisia, muille maksu 2e. Harjoitukset tallennetaan 3DRun -palveluun analysointia varten, eli muistakaa GPS-laitteet mukaan harjoitukseen.

Lisätiedot: http://hsrastit.info/taito-2020/

Moreenin harjoituksen ohjeet: 

Syyskausi alkaa kompassi harjoituksella. Kokoonnutaan klo 18 mennessä, aloitetaan yhteisellä verryttelylenkillä. 

Harjoitus muodostuu kolmesta osiosta; sisäänajo, suuntavälit, suunnistus suuntakorostuen. Suuntavälellä juostaan ”blanco”kartalla kohti pysäyttävää kohdetta (tie, polku tms.). 

Tavoitteena on, että harjoituksen jälkeen jokainen muistaa kompassin käytön merkityksen suoraviivaisessa suunnistuksessa! Hyvällä suunnassakulun taidolla voit mennä suoraan sinne mihin suunnittelit. 

Tervetuloa!


 

HämeenSanomien kuntorastit 21-27.7.2020

Tarmon kuntorastit jatkuvat Suontaan kartanon maastossa omatoimirasteina 21.7-27.7.2020, ratamestarina Hanski.  Harrin heinäkuun aikana päivittämällä kartalla Ruskeanharjun mukavakulkuisessa maastossa tarjolla 2km, 4km B, 4km A ja 6km radat. 

Lisätietot: Rastilippu.fi tai hsrastit.info


 

Toivo Nikander v. 1959.

TOIVO NIKANDER 5.6.2020 80 VUOTTA 

Toppo aloitti suunnistuksen Tarmossa 50-luvun alussa, kun Tarmo järjesti suunnistuskursseja Hämeen suojassa. Silloin kursseille oli usean vuoden jopa 150 osanottajaa vuosittain. Siitä joukosta Tarmo sai vahvan juniori- suunnistajien joukon. Aktiivisia junioreita oli siihen aikaan lähes sata kesäisin Tarmon edustajina kansallisissa, joista viikonloppuisin oli mukana linja-autollinen.

Toppo oli jo juniorina mestariluokkaa, ja sen aikaisessa valtakunnan tilastossa kärkipaikoilla. Niin myös Tarmon juniorit kilpailivat valtakunnan ykkössijoista lähinnä HS:n ja Tampereen Pyrinnön kanssa.

Tähän onnistumiseen on Topolla ollut myös oma tärkeä osuutensa.

Myöhemmin painopiste siirtyi Topollakin seuratoiminnan puolelle. Mm useat kansalliset ja piiri- ja SM- tason kilpailujen järjestelyvastuu on ollut hänen harteillaan.

Merkittävä saavutus oli kunTarmo haki vuoden 1973 Jukolan viestin  järjestämisoikeutta. Siinä hänen tehtäväkseen tuli kilpailun johtajan apulaisen tehtävä, joka sisälsi  paljon erilaisia oheistehtäviä, josta yksi tärkeimpiä oli kilpailun siirtäminen viime tipassa Räyskälästä Miemalaan teknisten valtakunnallisen lakon johdosta.

Topi oli myöskin yksi tärkeimmistä voimavaroista, kun Torstairastit  saatiin käyntiin Hämeen Sanomien tuella.

Suunnistusjaosto onnittelee!


 

Torstai- ja tiistairastien kesäjatko 1.6.2020 alkaen Hämeenlinnan seudulla

Hämeen Sanomien torstai- ja tiistairasteja jatketaan Hämeenlinnan seudulla edelleen omatoimirasteina. Joidenkin viikkojen osalta tarjotaan omatoimirastien lisäksi toisena vaihtoehtona järjestettyä tapahtumaa.

Rasteja ovat järjestämässä Hauhon Sisu, Hämeenlinnan Suunnistajat, Hämeenlinnan Tarmo, Kalvolan Keihäs, Lammin Säkiä ja Turengin Sarastus.  Järjestelyt poikkeavat hiukan viikosta toiseen koronaepidemian kehityksen ja järjestävien seurojen riskiryhmiin kuuluvien talkoolaisten mukaisesti. 

Lisäohjeet  www.hsrastit.info nettisivulta.

www.hsrastit.info nettisivun kalenterissa ja myös Hämeen Sanomissa julkaistavassa ilmoituksessa on maininta onko kyseisellä viikolla omatoimirastit vai omatoimirastit sekä järjestetty tapahtuma.

- - - - - - - - - 

Jaoston päätöksen mukaisesti Tarmo jatkaa omatoimirasteilla toistaiseksi. Myös omatoimirastit ovat siirtyneet maksullisiksi, Tarmon suunnistusjaoston jäsenille Tarmon järjestämät rastit ovat ilmaisia.

23.6.-29.6. Tarmon omatoimirastit Karanojan maastossa, ratamestarina Teppo Valtonen.


 

Omatoimikuntorastiti Leveämäessä 18-24.5

Omatoimikuntorastit järjestetään Tarmon toimesta Moreenissa Leveämäen kartalla. Kevään aikana on pohdittu lisätoimintoja kuntorasteille, testaamme Leveämäessä Livelox-palvelua.

Livelox muodostuu kolmesta osasta:

 • kännykkä aplikaatio: reitin tallentaminen ja jakaminen livenä muiden seurattavaksi
 • GPX tiedostojen lataaminen palvelun reittivertailuun
 • Liveseuranta, reittien vertailu, tulosten ja rastivälien analysointi tapahtumasivulla selaimella

Ohjeet Livelox:in käyttöön löytyy: http://hsrastit.info/livelox/ Testatkaa ja antakaa palautetta sähköpostila  (hsrastit@gmail.com).

Suunnistajankauppa tulee omatoimirasteille torstaina 21.5. klo 12-16, Turun Valtatie 199.

Taitoharjoitukset jatkuvat käyrätreenillä Kikaristonkadun päästä. Lisätiedot


 

Pekka Kerkola lähellä SM- mitalia keskimatkalla

6.6. juostuissa keskimatkan SM- kisoissa Pekka sijoittui hienosti neljänneksi ollen vielä ennen viimeistä rastia toisella sijalla. Pieni pummi viimeillä rastilla pudotti Pekan pois mitaleilta. Onnea kuitenkin hyvästä suorituksesta.


 

Koronavirusepidemian vaikutus  suunnistusjaoston toimintaan

Normaaliolosuhteissa kevät on kiireistä aikaa suunnistusjaoston toiminnassa, nyt koronavirusepidemia vaikuttaa merkittävästi tulevaan toimintaamme. 

Suunnistusliiton ajankohtainen ohjeistus suunnistusseuroille: https://www.suunnistusliitto.fi/2020/03/koronaviruksen-vaikutukset-maajoukkueiden-toimintaan-seka-kansalliseen-kilpailukalenteriin/

Suunnistusjaosto seuraa tilanteen kehittymistä aktiivisesti; päätiedotuskanavamme on www-sivut.

Hämeen Sanomien kuntorastit: Kauden aloitus tulee viivästymään vähintään toukokuun alkuun. SSL tarkentaa ohjeistusta kuntorastien järjestämisestä 17.4. mennessä. Alueen seurat ovat alustavasti keskustelleet mahdollisuudesta järjestää kuntorasteja omatoimirasteina. 

ASK: 6.4. alkavaksi suunniteltu ASK siirtyy. Seuraamme tilannetta ja informoimme uudesta aikataulusta.

Jumpat: Kevään jumpat Seminaarin koululla on peruttu.

Kilpailutoiminnan käynnistyminen tulee viivästymään. Kansallisia kilpailuja voidaan tämän hetkisen tiedon mukaan järjestää aikaisintaan 1.6. Tämä vaikuttaa merkittävästi myös Tarmon suunnitteleman sprinttikilpailun järjestämiseen. Koska koronavirus vaikuttaa myös suunnistusjaoston taloudelliseen tilanteeseen, tarkennamme tarvittaessa käytäntöä seuran maksamista osanottomaksuista ennen kilpailukauden käynnistymistä.

Taitoa2020: Taitoharjoitukset pyritään toteuttamaan omatoimiharjoituksina. Kalenteri löytyy täältä: https://hlt.sporttisaitti.com/taitoa-harjoitukset/taitoa-2020/


 

Taitoa 2020 käynnistyy

Lähestyvän kevään merkki on valmistuvat tapahtumakalenterit. Ensimmäisenä kauden 2020 kalentereista valmistui Taitoa – taitoharjoitusten ohjelma. Kausi käynnistyy keskiviikkona 29.4, keväällä järjestetään kuusi harjoitusta ja syksyllä viisi. 

Järjestämisestä vastaavat Hauhon Sisu, Hämeenlinnan Tarmo, Hämeenlinnan Suunnistajat ja Turengin Sarastus. Lisätietoa tapahtuman sivuilta. 


 

Omatoimiset Viikkorastit 6.4.2020 alkaen 

Hämeen Sanomien torstairastit tullaan pitämään Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi aluksi omatoimi-rasteina, niin että jokainen voi omaan tahtiin käydä suunnistamassa radoilla viikoittain maanantaista sunnuntaihin.

Ratakartat julkaistaan hsrastit.info-sivuilla maanantaisin. Rastiliput ovat maastossa maanantaista sunnuntaihin, jonka jälkeen ne kerätään pois maastosta. Radoilla ei ole emit-leimasimia eikä näin ollen myöskään järjestetä ajanottoa.

Toimi näin: Mene osoitteeseen http://hsrastit.info/viikkorastit-2020/ ja tulosta  pdf-muotoinen kartta ja lähde suunnistamaan. Noudatathan ohjeita pysäköimisestä ja huolehdi turvaetäisyyksistä muihin suunnistajiin. Metsään kannattaa ottaa oman turvallisuuden takaamiseksi kännykkä, jolla voi onnettomuustilanteessa hälyyttää apua. 


 

Välikausitakki, CAMP JACKET UX.
Suunnistuspaita, Caliber.

Seura-asusteet

Suunnistusjaoston asuvalikoimaan on päätetty lisätä välikausitakki. Tuotteeksi on valittu Noname:n CAMP JACKET UX, joka on tuulen- ja vedenpitävä kuoritakki hengittävällä verkkovuorella. Tuotteeseen painetaan Tarmon logo oheisen vedoksen mukaisesti. Hinta noin 100€ (tilauksen koko voi vaikuttaa hintaan muutamia euroja).

Ensimmäinen tilaus takeista on jähtenyt. Jos haluat tilata takkeja myöhemmin, ota yhteys Tuija Järviseen.

Talven aikana tilatut suunnistuspaidat ovat saapuneet (Caliber lyhythihainen ja pitkähihainen)varastoon.  Varustevastaavana toimii Järvisen Tuija (p. 0503242708). Jos tarvitset paitoja ota yhteys Tuijaan. Osa paidoista on noudettavissa myös Mika Laitamäeltä.


 

Välikausitakki, CAMP JACKET UX.

Seura-asusteet

Suunnistusjaoston asuvalikoimaan on päätetty lisätä Noname:n CAMP JACKET UX välikausitakki. Tilaus tehdään 1.4. Hinta noin 100€.

Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan ko. takin, sovitukset mahdollisia Laitamäellä (p. 0400 200 427 / Mika).


 

Seuran ulkoilupäivä ja Street-o peruttu 14.3.2020.

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi olemme päättäneet perua lauantain 14.3. tapahtumat. Pahoittelemme osaltamme tilannetta, mutta emme halua ottaa riskejä taudin leviämisen edistämiseksi. 

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jäsenistöllemme epidemian aiheuttamista vaikutuksista seuratoimintaan. 

SSL:n ohjeet seuratoimitaan.

Harrastetaan liikuntaa terveenä!


 


 

6.4. alkavaksi suunniteltu ASK siirtyy. Seuraamme tilannetta ja informoimme uudesta aikataulusta.

 


 

 

Yhdeksäs Aikuisten suunnistuskoulu 2020

Tarmo jatkaa suosittua ASK - Aikuisten suunnistuskoulu kurssia myös keväällä 2020. Alustavia suunnitelmia kevään koulutuksesta on jo toteutettu, maaliskuuhun mennessä julkaisemme kevään aikataulut.

Päätetyt asiat:

 • aloitetaan maanantaina 6.4
 • Osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin, jotta varmistetaan sopivat tasoryhmät
 • teoriakoulutusta lisätään (kaksi kertaa sisätiloissa)
 • Osallistujamäärä rajoitetaan 
 • Vastuuhenkilöt Jari Järvinen ja Hannu Lähteenmäki

Lisätiedot löytyy ASK-9 sivulta.

Tervetuloa oppimaan suunnistuksen taito!


 

Välikausitakki, CAMP JACKET UX.
Suunnistuspaita, Caliber.

Seura-asusteet

Suunnistusjaoston asuvalikoimaan on päätetty lisätä välikausitakki. Tuotteeksi on valittu Noname:n CAMP JACKET UX, joka on tuulen- ja vedenpitävä kuoritakki hengittävällä verkkovuorella. Tuotteeseen painetaan Tarmon logo oheisen vedoksen mukaisesti. Hinta noin 100€ (tilauksen koko voi vaikuttaa hintaan muutamia euroja).

Tuotetta on mahdollisuus sovittaa Tarmon ulkoilupäivässä 14.3 sekä jumpalla maanantaina 16.3. Tarvittaessa voitte sopia Tuijan & Jarin kanssa sovitusaikaa. Pyritään saamaan tilaukset nopeasti kasaan, niin tuotteet saadaan jo kevääksi käyttöön.

Talven aikana on tilattu myös seuran suunnistuspaitoja (Caliber lyhythihainen ja pitkähihainen)varastoon. Varastotuotteet saapuvat huhtikuun loppupuolella. Varustevastaavana toimii Järvisen Tuija (p. 0503242708).


 

Kevät 2020: Ruununmylly, Turenki, Jukola, Sairio, Myllyoja.

Hämeenlinna Street-O, kevät 2020

Syksyllä järjestetty kuuden tapahtuman Street-O ulkoilutapahtumasarja jatkuu. Kevätkausi starttaa 7.3.2020 Ruununmyllyn koululta. Tapahtumat siirtyvät lauantai aamupäiviin ja niitä järjestetään viitenä lauantaina. Lähdöt kello 10-11, eli lamppuja ei keväisillä kaduilla tarvita. Suoritusaika edelleen 1h.

Kalenteri löytyy helpoiten valtakunnalliselta sivulta: street-o.fi/hameenlinna. Talven aikana alusta on kehittynyt mm. tulospalvelun osalta. Tulosten tarkistaminen ja korjaaminen toteutetaan jatkossa ratamestarin toimesta, joten korjaukset pyritään saada toteutetuksi tapahtumapäivän aikan. Tulospalvelusivulta löydät jatkossa vastausajan päätyttyä oikeat vastaukset, näet tuloksesi helposti (oikea vastaus, väärä vastaus, ei vastausta). Samoin yhteispisteiden osalta siirrytään automaattiseen pistelaskentaan, joten kannattaa olla tarkkana oman nimen tallentamisessa.

Hämeenlinna Street-O seurayhtymän sai Tammikuussa HML Open City Challenge -ideakampanjan onnistuneesta toteutuksesta vielä pienen palkinnon. Kiitokset tapahtumaan osallistujille - osallistujat tekevät osaltaan tapahtuman.


 

IV Kaupunkirogaining 9.2.2020

Neljäs kerta toden sanoi; nopein cykkeli -joukkue ehti hakea kaikki rastit. Tapahtuneeseen saattoi vaikuttaa reitin pyöriminen kantakaupungissa, tiukkaa tahtia edenneet pyöräilijät tai jopa ilmastonmuutos.  Poikkeuksellisen vähäluminen talvi helpotti varmasti merkittävästi osallistujien etenemistä, tästä huolimatta 54km ja 43 rastia alle kolmeen tuntiin on hyvä suoritus. Swiss Navy veterans -joukkueen muodostivat Mika Tervala ja Samuli Kyyrönen.

Jalkasarjoja hallitsi Hämeeenlinnalainen Musta Neliö. Sprintterit hoitivat sprintti-sarjan keräämällä yli 1000pistettä, joukkueella Joakim Pyttynen ja Ari Saastamoinen. Eniten pisteitä  (1480pist.) ”koko-rahalla” sarjassa keräsivät Mikko Myöhänen ja Juho Lehtoviita.  Tapahtuman tulokset, kartta ja tilasto käydyistä rasteista on julkaistu täällä.

Kiitokset osallistujille! Rogaing-harrastuksen pariin pääsee Hämeenlinnassa taas syksyllä kuntorogassa.


 

Suunnistusjaoston liikuntapäivä 14.3.2020 Turengissa ja Kiipulassa

Tarmon perinteinen liikuntapäivä aloitetaan osallistumalla meidän järjestelyvuorossa olevaan Street-O tapahtumaan Turengissa (jaosto maksaa jäsenien osanottomaksun), jonka jälkeen suunnataan kohti Kiipulaa. 

Ohjelma
10.00.     Street-O- suunnistus Turengin keskustassa
11.30      Sauna ja uinti Kiipulassa
12.30      Rentoutus salissa
13.30      Ruokailua ja kauden infoa Kaario- tilassa 

Ennakkoilmoittautumiset Jarille  jari@hameenlinnantarmo.fi 10.3. mennessä.

Tervetuloa!

Johtokunta


 

Street-O tekee paluun koronatauolta

Koronan vuoksi tauolla olleet Street-O -tapahtumat käynnistyvät torstaina 17.3. Ojoisten kaupunginosasta.

Ennen kesän kuntorastikautta järjestetään neljä tapahtumaa, joista Tarmon järjestysvuoro on 31.3.

Lähdöt klo 17.30 - 18.30 ja maali sulkeutuu klo 19.30. Maksu aikuisilta 7 €, 16-vuotiaat ja nuoremmat maksutta.

Seuraa tiedotusta Facebookista: https://www.facebook.com/HameelinnaStreetO