Arkisto 2020

Kuntorogaining 31.10.2020

Tapahtuman tulokset julkaistu tapahtumasivulla. Kiitokset alueen maanomistajille ja osallistujille, kuntosuunnistuskausi saatiin maastomatkojen osalta mukavaan päätökseen. Voitte lähettää palautetta ja vihjeitä tapahtuman kehittämiseksi ratamestarille. Jatketaan Rogainiging tyyppisen suunnistuksen parissa Street-O ja Kaupunkirogaining tapahtumissa.

Muistakaa ladata reittinne livelox.com palveluun. Reittien ja rastitilaston perusteella ratamestarit voivat oppia. Kiitos! Omatoimisuunnistus on mahdollista vielä sunnuntaina 1.11, omatoimisuunnistajat voivat tallentaa käydyt rastit täällä (laskemme pisteet tiistaina 3.11).

Kuntorogaining 31.10. Tenholan maastossa.

Syksyn 2020 kuntorogaining –tapahtuma järjestetään koronan vuoksi normaalista poikkeavalla tavalla. Tuttua ja turvallista on radat; rasteja haettavana vajaa 40 noin 18 km matkalla. Kartta on Harri Lehtimäen käsialaa, päivitykset 2018 -2020.

Suunnistamaan pääse tämänhetkisen suunnitelman mukaisesti:

Tapahtuma:
Kartanmyynti, lauantaina 31.10 tapahtumapaikalla klo 09-12, ajanotto käynnistyy o-leimasimella. Rogaining tapahtumaan kiinteästi kuuluvaan reitin suunnitteluun on mahdollista käyttää tarvittava, sopivaksi katsomansa aika. Suunnistus suoritus valintasi mukaan 1 tai 2h. Ajanoton maali sulkeutuu klo 14.15.

Omatoimisuunnistus on mahdollista sunnuntai iltaan saakka, rastit käydään hakemassa maastosta maanantaina. Samoin maanomistajien kanssa on sovittu, että suunnistustoimintaa on vain lauantaina ja sunnuntaina. Huom! alueella metsästetään arkipäivinä – kannattaa välttää maastossa liikkumista metsästysaikana.

Omatoimisuunnistukseen voit hankkia kartan tapahtumapaikalta lauantaina klo 14.15 menessä tai ostamalla kartan pdf-tiedostona. Tapahtumassa käytettävä kartta on kokoa SRA3 (320 x 450mm), omatoimisuunnistusta varten on ladattavissa useampi A4 tiedosto kotitulostajille.

Tapahtuman sivu löytyy täältä.

Tapahtuman alustavat ohjeet julkaistu, päivitämme ohjeita tarvittaessa.

Käy tutustumassa ennen tapahtumaa Covid -ohjeeseen, päivitämme ohjeita tarvittaessa..

Tervetuloa suunnistamaan syksyiseen Hämeeseen!

Suunnista tavanomaisen yläpuolelle

Venlojen ja Jukolan viesti järjestetään 13.-14.6. Rovaniemellä. Katso kilpailukutsu ja muut tiedot tapahtuman sivuilta.

Halvin ilmoittautumisporras Jukolaan sulkeutuu 31.1. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan viesteihin Tarmon joukkueissa, ilmoita halukkuutesi Jarille (jari@hameenlinnantarmo.fi)  tai suoraan nettisivujen lomakkeelle.

Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 28.1. mennessä.

Alueen suunnistusseuroissa on käyty alustavia keskusteluja yhteiskyydin järjestämisestä Rovaniemelle (linja-auto).  Vaihtoehtoinen matkustustapa Rovaniemelle on myös Jukola-juna  (https://ssl.tapahtumakone.fi/pwtjukola2020).

Napapiiri Jukola – Suunnistusta yöttömässä yössä.

Kuvassa kauden palkittuja jaostolaisia Pekka Kerkola, Maija Kerkola, Lotta Laitamäki ja Hannu Lähteenmäki. Kuvasta puuttuu Matti Gustafsson.

Jaoston syyskokous pidetty 14.11.2020 Karikossa

Suunnistusjaoston syyskokouksessa valittiin jaostolle puheenjohtaja ja johtokunta vuodeksi 2021.

Puheenjohtajana jatkaa Jari Järvinen. Johtokuntaan valittiin jäseniksi Henna Erämaja, Liina Laitamäki, Heidi Saarinen, Hannu Lähteenmäki, Mika Laitamäki, Tuija Järvinen ja uutena jäsenä Harri Lehtimäki.

Lisäksi muistettiin ja palkittiin jaoston vuoden ansioituneita jäseniä.

Hämeenlinna Street-o matkaa maakuntaan

Tarmo on syyskauden neljännen tapahtuman järjestäjävuorossa 25.11.2020. Järvisen Jarin ratamestaroimiin rastipisteisiin päästään tutustumaan HlS:n suunnistuskartan avulla (1: 10 000).

Ilmatieteenlaitos lupaa tutun ja turvallisen ”marraskuun” sään jatkuvan myös huomenna.   Luvassa + asteita ja mahdollista tihutuksen uhkaa. Onneksi sää ei ole este eikä syy olla lähtemättä kyläkierrokselle Turengin taajamaan.

Tapahtumapaikka löytyy kävelykadun varrelta (keskuskuja), pysäköinnit alueen yleisille p-paikoille.

https://www.street-o.fi/hämeenlinna   ja  https://www.facebook.com/HameelinnaStreetO

Suunnistusharjoitukset 27.4-3.5.

Viikkoharjoitukset 27.4-3.5.  Tuuloksessa Poutunkankaan kartalla. Viikkorastit.

Taitoharjoitus Aulangolla 28.4.-30.4. Taitorastit.

Suunnistajan Kauppa tulee 1.5. Vapunpäivänä Aulangon Ulkoilumajalle klo 11.00-15.00.