Arkisto 2022

II Wanaja-Sprintti

Sprinttikilpailut järjestetään Jukolaviikolla keskiviikkona 15.6.

Kilpailujen järjestelytoimenpiteet koko organisaation osalta käynnistetään lähiaikoina. Kilpailujen johtajana toimii Jari.

Merkitkää ajankohta kalenteriinne. Talkoolaisia tarvitaan!

Koulutus kuntorastien järjestämisestä

Seuran jäsenten koulutus kuntorastien järjestämisestä pidettiin keskiviikkona 6.4. Kiipulasssa.

Tilaisuudessa kerrattiin kuntorastien järjestämiseen liittyvät tehtävät. Tarmo jatkaa kuntorastien tulospalvelun hoitamista Navisportilla, jonka käyttöä harjoittelimme. Koulutus oli saanut kiitettävästi jäsenistöä liikkeelle.

Koulutuksen materiaalit (luento videona sekä esityksen diat) löytyvät jäsensivuilta.

Ulkoilupäivä sunnuntaina 24.4.2022 Eerikkilän urheiluopistolla!

Kevään ulkoilupäivän on ilmoittautunut lähes 50 henkeä. Hienoa! Muutama käytännön asia

• Mikäli sinulla on ruokailun suhteen allergioita tms. ole yhteydessä Heidiin (heidi79saarinen@gmail.com) viimeistään 18.4.
  • Matkaa Hämeenlinnasta Eerikkilään on noin 60km, kannattanee sopia yhteiskyytejä. Lisäsin jäsenalueelle keskustelupalstan, jossa voidaan sopia yhteiskyydeistä!

Ohjelma:

12:00 – 13:00 lähiruokalounas ravintolassa
13:30 – 15:00 liikunta-aktiviteetti, Metsänmysteeri
15:00 – 16:00 kahvitori ravintolassa (kevätkokous)

Kevätkokouksen jälkeen mahdollisuus omatoimiseen ulkoiluun ja saunomiseen.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, Urheiluopistontie 138, 31370 Eerikkilä (Tammela).

Koulutus kuntorastien järjestämisestä

Seuran jäsenten koulutus kuntorastien järjestämisestä Kiipulassa keskiviikkona 6.4. klo 17.30. Tilaisuudessa käydään läpi kuntorastien järjestäminen ratamestarin ja tapahtumavastaavan näkökulmasta sekä ”koulutetaan” kartanmyynnin, lähtökirjauksen sekä maalikirjauksen tehtävät.

Jos olet järjestämässä kuntorasteja kaudella 2022 tai nimesi löytyy jäsensivuilla julkaistussa talkoolistassa, toivomme, että pääset osallistumaan iltaan. Jos nimeäsi ei löydy talkoolistasta, mutta haluat tietoa ko. asioista, olet tervetullut tapahtumaan.

Kuntorastien Tarmon yhteyshenkilö on Mika (mika@laitamaki.fi), p. 0400 200 427.

Ilmoittautuminen koulutukseen lomakkeella seuran www sivujen kautta  31.3.22 mennessä tai sähköpostitse Mikalle.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu!

TERVETULOA!

Jäsenmaksut 2022

Hämeenlinnan Tarmo ry:n hallitus on päättänyt syyskokouksessaan vuoden 2022 jäsenmaksuista seuraavaa:

• Jaostoille maksettaviksi jäsenmaksuiksi vahvistettiin 20 € perheen aikuisilta ja yli 15 vuotiailta tai kyseisenä maksuvuonna 16 vuotta täyttäviltä. Alle 15-vuotiaiden jäsenmaksu on 5 €.

Jäsenmaksut 31.3.2021 mennessä jaoston tilille: FI38 5680 0040 0842 59. Lisää viestikenttään maksamiesi jäsenten nimet.

Tarmon järjestämät Hämeen Sanomien kuntorastit kuuluvat jäsenmaksuun. Vuoden 2022 henkilökohtaisten suunnistuskilpailujen seuran maksamien osanottomaksujen maksukatto on 250 € / kilpailija. Viestijoukkueiden osanottomaksut seura maksaa aikaisempien vuosien tapaan myös tänä vuonna.

Uudet jäsenet ilmoittakaa tietonne www-sivuilla tai sähköpostilla: jari@hameenlinnantarmo.fi