WMOC2015

Tulokset:

26.6. Sprintti karsinta

27.7. Sprintti

1.8. Pitkämatka 


 

Pe 24.7.
Kaikki lähtivät omilla reiteillä kohti Göteborgia. Kaksi autollista turusta (eri laivoilla...) ja yksi auto Helsingistä laivalla. Muutama perhe lenteli perille jo perjantaina.

La 27.7.
Autoilevatkin pääsivät perille kvinbergin mökeille.  Meitä on täällä siis 4 mökillistä, hotelleissa muutamia ja matkailuautolla yksi perhe tarmolaisia.

Lauantain ohjelmassa oli sprintin mallisuunnistus.

Su 26.7.
Ukkosta yöllä, sade jatkuu. Suurin osa hyppää raikkaan ja ajelee keskustan tuntumaan sprintin karsintaan.

Päivän parhaan karsinnan heitti odotetusti Pekka Kerkola, oman karsinnan 3. Sija toi mukavan starttipaikan maanantaille. Kirsti L hoiti toisen A-finaalipaikan.. Jari olisi A-finaalissa mutta yksi rasti jäi käymättä niin...

Ma 27.7. Sprintin finaalit
Pekka ei pettänyt. Kuudes sija M65 MM-finaalissa! Upea suoritus. Kirsti L oli toisena A-finalistina sijalla 42 W60A sarjassa. Muilla myös hyviä vetoja. Laila c:ssä 8., Jari C.n 10., Mervi ja Mari-Anne 13., Hanski c.n 14. ja Tuija B.n 15.
Muilla suoritukset sitten isommilla sijoilla, Irja Ari ja Teppo onnistuivat hylkäykseen verran. Siirtyminen metsäsuunnistukseen alkoi mm. mölkyn heitolla...

Ti 28.7. Mallisuunnistus.
Paikalliseen tapaan suurin osa camping Tarmon väestä siirtyi kartalle julkisilla. Nyt se onnistui yhdellä ratikalla kun sprintin mallisuunnistukseen parhaat vaihtoivat neljä kertaa ajopeliä jotta pääsi kartalle... Illalla pidettiin "yhtiökokous" jossa luotiin taktiikat aamun siirtymiseen ja kisaan. Päivän erikoinen oli ukkonen joka pimensi Göteborgin yli puoleksi tunniksi, Tatu ja leidit viettivät sen liikkumattomassa Ratikassa...

Ke 29.7. Long Q1 päivä
Aamu alkaa niinkuin tapana on täällä, sateella. Aikainen startti päivään kun eka tarmokas on viivalla jo heti 9 jälkeen. Kisakarsinta Q1 on sitten juostu. Pahimmillaan kaatosateessa päästiin metsässä tarpomaan. Näin märkää kisaa, siis maastokartat, ei ole kyllä miesmuistiin tullut juostuaan. Eli raskasta oli...Mutta sama kaikille... Päivän paras suoritus oli jälleen Pekka ollen 8., Kirsti hienosti oli 10., ja MaijaK 13. Hanski 27., Heidi 35., Teppo 37., Taisto 38., Marianne 39. ja Esa 40. Muut sitten yli 40 sijoilla. Huomenna samaan maastoon Q2 kisaan. Ja ihme, aurinko paistoi hetken!

To 30.7. Long Q2

Q2 päivä. Illan maanjäristyksessä toivuttuamme (no kaikki ei edes huomanneet) alkoi torstai sateettomasti. Sepä tiesi hyvää ennettä. Ja siitähän tuli ehkä paras päivä Tarmolaisille.  

Kestomenestyjämme Pekka K nappasi hienon 2. sijan karsinnasta ollen yhteistuloksissa neljäs. Siis tällä vauhdilla ja tarkkuudella mitalitoivo! Loistosuoritukseen pääsi myös Kirsti L, 12 tänään ja 10. yhteistuloksissa.  A-finaalissa selkeästi. Ja siis mitalistit taistelemaan. Eila M yli huimaan vauhtiin myös. Tänään sija 15., ja yhteensä 43 ja eilisen sijan pohjalta ei A-finaali kutsu. Matti G laukkasi kovaa ja sijoitus tänään 21., Tuija samoin sijoituksen ollessa 22. Molemmilla eilinen painaa joten A ei taida toteutua. Teppo pääsi 29. arvoisen vauhtiin yhteistuloksen kiikkuessa A ja B rajamailla. Hanski kiisti loppusuoran varmaan kovinta kyytiä jasijoituksen ollessatänään hieno 30. Jari J sijalla 31 ja Mervi H sijalla 37 jaMarianne 40. olivat myös tänään alle 40 sijoilla. Loppulauma,  kaikkiaan 22 Tarmon nimissä täällä juoksevasta suunnistajasta sijoittui sitten  yli 40 ja alle 63 sijalle. Kolme felstiä saatiinleiriin tänäänkin. niitähän on nyt joka päivälle saatu eilen pari, sprintin finaalissa ja karsinnassa myös.

Finaalit ja lähtöajat lauantaille tulevat vasta huomenna julki, joten Göteborg vaikenee pyykinpesukone ja illanviettoon...

1.8. The finaalipäivä
Lauantai valkeni aurinkoisena. lupaa siis hyvää finaalipäivä,  ensimmäinen sateen juoksupäivä. Perjantain välipäivä oli se toinen jolloin ei tainnut vettä tulla niskaan lainkaan.

Lång Final, A-finaali
Kolme tarmolaisleiristä pääsi karsintakisojen yhteisajalla A-finaali hinta,  Pekka K, Kirsti L ja Teppo V. Kisassa M65 Pekka sijoittui parhaana sijalle 17. W60A Kirstin sijoitus oli 56. Kisan tarmolaisittain pisimmästä lenkistä, 8,3km (nousua 485m) M45 finaalissa Teppo sijoittui 48. sijalle.

Lång Final, B-D
Päivän parhaan sijoituksen saalisti W50Bssä Tuija ollen kolmas! Hieno juoksu ja rastit kohdallaan. Marianne oli omassa 8., sijalle 9 suunnistivat Maija K, Heidi K ja Paula G. 

Lähelle 10-suoritusta juoksivat myös Taisto ja Mervi, sijoille 13, ja Laila sijalle 16. Jari oli 20., Matti 24 ja Eila 28. Yli 30 sijoituksen saavuttivat Kirsti 35, Hannu 44, Ossi 46, Esa 48, Arja 62 sijalle 72 Irja ja Mirja-Liisa.

Göteborgin reissu on nyt suoritettu. Hieno matka ja erinomainen en tarmolaishenki koko reissun niin kisapaikalla kuin majoituksesta ja kylillä kuljettaessa. Göteborg vaikenee, KIITOS mukana olleille ja tqustatukea kaukaa kotimaasta heitelleille!

Pekka Kerkola sprint 6. H65.
Kvinbergin majoittujat WMOC2015 Göteborgissa finaalien aattona.