Ratamestarin kommentit

Ratamestarin lausunto (8.8.2021)

Kahteen kertaan siirretty Wanaja- sprintti päästään vihdoinkin pitämään. Ratoja onkin ehtinyt viilaamaan suuntaan jos toiseenkin.

Tämän vuoden kilpailualue muodostuu pääasiassa kerrostalovoittoisista alueista, sekä niiden lomassa olevista puistoista.

Nuorimpien lasten, 10- ja 12- vuotiaat, lähtö ja radat on sijoitettu turvalliselle, puistovaltaiselle alueelle, joka ei sisällä vilkkaimman tien ylitystä. Lähtöihin on helppo ja lyhyt matka kilpailukeskuksesta. Muut radat ylittävät yhden vilkkaammin liikennöidyn tien, jonka saa ylittää vain merkityistä kohdista. Muuten alueella on vähän liikennettä, mutta sprintin tapaan kilpailijoiden on noudatettava varovaisuutta erityisesti talojen kulmia juostessaan. Radoilla on useita valvojia valvomassa kiellettyjä alueita.

Karttaan on lisätty radoille varsin maltillisesti kiellettyjä alueita punaisella rasterilla, jotta reittivaihtoehtoja olisi useampia rastien välillä. Maastossa ne ovat merkitty puna- valkoisella muovinauhalla. Muistakaa tutustua kilpailuohjeisiin!

Kartta ratoineen on pyritty tekemään mahdollisimman selkeälukuiseksi.

Nautinnollista sprinttiä kaikille!

 

Ratamestariryhmän johtaja

Jari järvinen